Kajakpolo er sjovt

Kajak: Jeg var til kajakpolo for anden gang i dag. Efter forskellige øvelser spillede vi lidt kamp. Det var vildt fedt!

Jeg har ingen forudsætninger for, at spille kajakpolo. Jeg har vandskræk, jeg kan ikke rulle, jeg har ingen boldføling (det er nok 20 år siden, jeg spist spillede med bold… og da var den en fjerbold til badminton), jeg duer ikke til holdsport, som det er endnu længere siden jeg spillede, og det var basketball i folkeskolen.

Kajakpolo regler og udstyr

Inden jeg cyklede til kajakpolo trænede jeg imod EPP3-prøve i havkajak. Det blev til knap 3 km. roning og øvelser i kajakrul.

Jeg prøvede for første gang, at ro i en surfski. Jeg har den senere tid (især efter jeg så en surfski til Thurø Rundt Marathon) tænkt en del på, at prøve … smat købe mig en suftski, nu kom en af de andre i klubben mig desværre i forkøbet.

Den surfski jeg prøvede i dag er en begynder surfski. Den virkede meget ustabil, så jeg hoppede hurtigt i vandet, da jeg troede jeg faldt ud; men jeg opdagede, at den var mere stabil samt, at hvis jeg ikke hoppede ud, så ville jeg nemt kunne rette op og ro videre. Suftski skal jeg også prøve mere af fremover.

Cykling: Dagen startede med en cykeltur inden morgenmad, blot for, at forbrænde nogle kalorier.

Afstand: 51,05 km
Tid: 1:48:57
Gnsn. hastighed: 28,1 km/t
Højdeforøgelse: 311 m
Kalorier: 835 C


Skriv et svar