Koldt på trods af solskin

Cykling: Solen skinnede med det var koldt, da jeg i dag cyklede 50 km. på min enkeltstartcykel. Jeg ville cykle 100 km.; men jeg har den seneste tid haft ondt i mine arme og skuldre, så da jeg hurtigt mærkede, at kroppen ikke synes om, at ligge i den aggressive position på cyklen valgte jeg, at skære af cyklen. Meget hurtigt både 20 og 50 km. sådan, at jeg helst ikke skulle øge problemrene med mine arme. Jeg vil så gerne ro.. nå ja, og til svømning; men det kan jeg ikke med ødelagte skuldre.

Endomondo statistik:
Distance 51.19 km
Varighed 1t:38m:49s
Gns. hastighed 31.1 km/t
Max. hastighed 45.8 km/t
Kalorier 2124 kcal
Væskebalance 0.64L
Min. højde 37 m
Max. højde 78 m
Højdemeter op 105 m
Højdemeter ned 102 m
Vejr Solskin

Kajak: Det blev også til 7 km. roning i havkajak, da jeg roede lidt ud fra klubhuset inden, jeg trænede lidt. Det blev mest til sideforflytning. Jeg skal arbejde meget med scolling fremover.


Skriv et svar