Længste løbetur i over et år

Løb: I dag løb jeg den længste løbetur jeg har løbet siden 2011 New York City Marathon. Hurra!

Desværre gjorde det igen ondt på den “nye måde” som jeg første gang oplevede i lørdags. Det kom allerede efter knap 1,5 km løb. Jeg tror dog, at det denne dag gik over igen.

Kosttilskud uden effekt for motionister

Jeg løber så langsomt, at jeg ikke føler glæde ved mit løb længere. Faktisk løb jeg lidt af turen og glædede mig over, at kun har under et halvt år tilbage, hvor jeg skal kunne løbe (dvs. gennemføre) maratonløb. Derefter bliver der måske to halvmaraton inden, jeg skærer løb ned til distancer a maksimalt 10,5 km. Min krop kan ikke holde til, at løbe langt.

Afstand: 17,01 km
Tid: 1:21:56
Gnsn. tempo: 4:49 min/km
Højdeforøgelse: 151 m
Kalorier: 1.219 C
Gnsn. puls: 152 bpm
Gnsn. puls: 78 % af maks.
Maks. puls: 162 bpm
Maks. puls: 83 % af maks.
Træning effekt: 3,4


Skriv et svar