Langrend og hvile

Langrend: Jeg besluttede mig for en hviledag i dag, hvor jeg kun tog mine langrendsski frem og stod lidt på ski ved åen lige i nærheden af, hvor jeg bor.

Langrend ved å

Modsat da jeg første gang stod på langrend i Danmark, så havde jeg bedre smøring på i dag. Mit glid var fint, der var nogle steder, hvor jeg gerne ville have haft lidt mere sne fordi grene og lidt jord stak igennem sneen; men det gik rigtigt godt med mit langrend.

Sti hvorpå jeg kørte langrend

Journalister og matematik:

DR P4 Fyn: halvanden fodboldbane

Jeg er uvis om, hvorvidt Thomas Dinsen tror at 1,5 fodboldbane er mindre end 1 fodboldbane, eller om Thomas Dinsen havde til hensigt at skrive, at klubben ville opnå, at have 2,5 foldboldbaner efter milliondonationerne.

Stilhed er blevet en luksusvare skrev Kristeligt Dagblad. Jeg er selv medlem af foreningen Vi elsker stilhed.


Skriv et svar