Låst ude af fitnesscenter

Fitness/stærketræning: Dagen startede med, at jeg blev låst ude fra fitnesscentret! Jeg havde glemt min vandflaske ude på cyklen, så da jeg har skiftet tøj og skal i gang med træningen går jeg ud af centret til min cykel, hvor jeg henter min vandflaske. Da jeg vil ind i fitnesscentret igen kan jeg konstatere, at jeg ikke kan komme ind. Porten er lukket for mig eftersom, det kun er 5 minutter siden, jeg sidst låste mig ind og der er kun adgang én gang i timen. Øv!

Det ender med, at jeg må kravle over hegnet for, at komme ind i fitnesscentret igen. Ind til min træning, mit tøj, min telefon, mine nøgler til hus og cykel.

Cykling: Eftersom jeg havde en aftale om, at ro kajak ud på eftermiddagen skar jeg af min planlagte cykeltur – fra 75 til 50 km. Jeg fik givet lidt mere gas på cyklen i dag end mange andre gange, for jeg kiggede lidt mere på min puls og kunne igen og igen se, at den jo var relativt lav. Derved kom cyklen lidt hurtigere frem.

Afstand: 50,84 km
Tid: 1:41:19
Gnsn. hastighed: 30,1 km/t
Maks. hastighed: 45,1 km/t
Højdeforøgelse: 281 m
Højdereduktion: 282 m
Min. højde: -6 m – Garmin sucks!
Maks. højde: 21 m
Kalorier: 1.148 C
Gnsn. puls: 139 bpm
Maks. puls: 169 bpm
Gnsn. puls: 71 % af maks.
Maks. puls: 87 % af maks.
Træning effekt: 3,2

Kajak: Da jeg skulle ro kajak kunne jeg mærke, at jeg var træt. Jeg havde ellers spist middagsmad og haft et par timer til, at restituere; men jeg er åbenbart ikke i så god form, som jeg troede.

Afstand: 10,07 km
Tid: 1:31:32
Gnsn. hastighed: 6,6 km/t
Højdeforøgelse: 8 m

Svømning: Til svømning var jeg meget heldig. Fra start fik jeg en bane for mig selv; men fik dog selskab af endnu én svømmer efter 450 meter.

Jeg dykkede også tre gange til bunden – under 60 sekunder imellem hver af dykkene.

Afstand: 2.050 m
Poollængde: 25,00 m
Tid: 48:26 minutter
Gnsn. tempo: 2:03 minutter/100 m
Gennemsnit svømmetag: 12 / længde
Samlet svømmetag: 998

Nu er jeg træt!


Skriv et svar