Løb hver anden dag

Løb: Jeg er tilbage i rutinen med, at løbe hver anden dag. Jeg vil gerne løbe oftere – samt længere – men det nytte ikke noget, hvis jeg skal undgå nye knæproblemer. Løb hver anden dag, og så brug de modsatte dage til restitution samt supplerende træning som: kredsløbstræning og vandreture, der også forbrænder kalorier og støtter med, at opbygge kroppen på samme måde, som løb gør det.

Afstand: 7,01 km
Tid: 32:01 minutter
Gnsn. tempo: 4:34 min/km
Højdeforøgelse: 28 m
Kalorier: 531 C
Gnsn. puls: 164 bpm
Maks. puls: 183 bpm
Træning effekt: 3,8

Kajak: Jeg snuppede en tur i Coastline (turkajak) med en klubkammerart, fra start kunne jeg mærke, at vi havde fart på og jeg holdt godt på den første kilometer, derefter hang jeg mere og mere efter; men da jeg kom retur kunne jeg konstatere, at skønt jeg ikke fik slukket for tidstagningen på vandet; men først efter, at have lagt kajak, pagajs samt spraydeck på plads og var kommet ind i omklædningsrummet, havde jeg alligevel en meget hurtig tid for distancen. – Vi må have roet hurtigt, selv om jeg måtte hold en del korte pauser.

Afstand: 11,19 km
Tid: 1:30:29
Gnsn. hastighed: 7,4 km/t


Skriv et svar