Løb og svøm

Sålænge kroppen kan holde til det, er en kombination af løb og svømning den bedste motion et menneske kan dyrke, og jeg var så heldig i dag, både at få en løbetur samt en svømmetur inden, snestormen lukkede sig. Dog kørte andre billigste på vejen hjem fra svømning som om sneen ville dræbe den øjeblikkeligt, hvis de kørte bare nogenlunde anstændigt.

Løb: 5 km løb inden morgenmad. Jeg overvejede meget kraftigt om hvorvidt jeg skulle holde en hviledag; men en hviledag i dag ville komme til, at konflikte med planer for træning i den kommende uge, som lige nu passer godt. Derfor løb jeg blot en kort tur, jeg havde dog håbet, at der var 2 km. mere på ruten.

Data fra Garmin Forerunner 910XT:

Afstand: 5,09 km
Tid: 23:35 minutter
Gnsn. tempo: 4:38 min/km
Højdeforøgelse: 53 m
Kalorier: 289 C
Gnsn. puls: 157 bpm
Gnsn. puls: 80 % af maks.
Maks. puls: 208 bpm !
Maks. puls: 106 % af maks. !

Svømning: Det var første dag med 1/3 mindre svømmetid fordi nogen i triatlonklubben har besluttet, at give 1/3 af tiden til børnene af klubbens medlemmer.

Dagens svømmetræning burde have været helt i top. Dagens program:

400 eller 600 meter fri opvarmning.
2 x 50 meter med kickboard
12 x 100 meter crawl. 5 rolige, de sidste 7 i 1500 meter pace

Desværre var der kun én af de 4/5 hurtige, der var villig til, at svømme først, hvorfor vi havde meget lange pauser, hvor vi bare stod stille. Jeg advarede en enkelt gang om, at jeg gerne svømmer først; men mit tempo er langsomt. Da vi kort efter igen stod og ventede på, at nogle skulle svømme for og svømmetræneren kom hen og sagde, at vi holdt for lang pause – ja, så svømmede jeg bare af sted, med de andre lige i hælende fordi, jeg svømmer så meget langsommere end dem, at de hentede mig på få meter.

Jeg mangler den sidste halve time træning. Efter ca 1 time går mange hjem, hvilket gør at der bliver mere plads i svømmehallen og der er mulighed for, at få kontakt til svømmetræneren, som kan følge en på kanten og give individuel fif til, hvad der skal arbejdes på for, at forbedre svømningen.

Afstand: 2.225 m
Poollængde: 25,00 m
Tid: 57:14 minutter
Gnsn. tempo: 1:57 minutter/100 m
Bedste tempo: 45 minutter/100 m
Kalorier: 559 C
Gennemsnit svømmetag: 14 / længde
Samlet svømmetag: 1.252


Skriv et svar