Løb uden t-shirt

Løb: Jeg startede dagen med, at løbe 11 km i dejlig varme og noget solskin. Jeg trak min t-shirt af og løb uden, da det var varmt. Mange kiggede efter mig, nok dellerne der facinerede. Da jeg kom hjem rendt sveden af mig, hvilket var dejligt igen, at opleve. Det meste af det træning jeg har lavet det seneste år, har været på lav intensitet. Den høje intensistet forbedre ens krop, den lave hjælper ikke noget videre på andet end maven.

Afstand: 11,51 km
Tid: 53:05 minutter
Gnsn. tempo: 4:37 min/km
Højdeforøgelse: 60 m
Kalorier: 945 C
Gnsn. puls: 157 bpm
Maks. puls: 172 bpm
Training Effect: 4,7

Cykling: Jeg skulle have været til konference hele dagen; men den dejlige solskin gjorde, at jeg sprang fra og tog en cykeltur i stedet. Desværre glemte jeg, at smøre solcreme på bagsiden af mine skuldreblade, så de blev solskoldet (meget røde); mens resten af kroppen, hvor jeg havde solcreme på er der intet af se. Solcreme virker!

Afstand: 81,86 km
Tid: 2:28:33
Gnsn. hastighed: 33,1 km/t
Højdeforøgelse: 344 m
Kalorier: 1.786 C

Svømning: Jeg sluttede dagen med halvanden time svømning. Garmin Forerunner 910XT påstår, at jeg svømmede over 4000 meter igen i dag; men jeg kan se på loggen, at det er en del overdrevet. Der kan nok godt trækkes mindst 200 meter fra.


Skriv et svar