Mere end stand-up

Video: Stand-up med Bill Bailey – Bewilderness

Kajak: Jeg havde den skønneste tur på Odense Å i dag. En enkelt gang før, har jeg roet på Odense Å, det var i starten af januar måned, hvor jeg var indpakket i tørdragt samt adskillige lag tøj. I dag var der solskin og jeg havde kun shorts samt en t-shirt på.

Det var skønt, at ro meget gennem Odense Å der snor sig sådan, at det ikke er muligt, at se langt frem og med kanterne tæt på. Igen og igen ror jeg jo i Odense Kanal, hvor der er i den ene side er en kunstig skabt lige kant i den ene side, med speedbåde samt de store skibe der bringer gods til og fra Odense (herunder jernskrot samt kul til Fynsværket).

I Odense Å var der ingen anden trafik end os to i kajak.

Distance 11.37 km
Varighed 2t:15m:56s
Gns. hastighed 5.0 km/t
Max. hastighed 8.7 km/t
Kalorier 1042 kcal
Væskebalance 0.59L
Min. højde 32 m
Max. højde 46 m

Svømning: Det blev til næsten en times svømning, hvor jeg bl.a. fik til opgave, at arbejde på høje albuer over vandet. Jeg forsøgte også med en længere glidende bevægelse igennem vandet, som jeg sammen med en træner lørdag fandt ud af, var kønnest at se på (om det er hurtigere ved jeg ikke).


Skriv et svar