Mon den giver et vindstød når jeg cykler forbi?

Løb: Dagen startede med, at jeg løb 8 km. inden jeg spiste morgenmad. Et begivenhedsløst træningspas.

Cykling: Jeg spiste mine havegryn med banan, tørret frugt, lidt nødder samt en banan opblødt med kakao, derefter var det så af sted imod den stigning jeg havde cyklet forrige lørdag.

Turen ud var præget af modvind og trætte ben. Jeg følte, at jeg cyklede langsomt; men jeg indventede dog den første mand i løbet af de første 9 km. på cyklen.

Senere blev enkelte andre overhalet inden frygtede opstigning. På vej op af det hårde stykke var jeg alene, jeg så pulsen komme op på 171 – så der brude være plads til meget mere opkørsel; men det kom ikke. Opkørslen var slet ikke så hård, lang og anstrengende, som jeg minedes den. Der var endnu nogle kilometer, hvor det gik lidt op; men det var ikke noget videre. På det stykke lykkedes det dog, at cykle forbi en multi-Ironman. Jeg overhalede i hvert fald en mand, med et rødt Ironman-logo på venstre læg, og det ligende, at han havde tatoveret flere datoer under logoen. Jeg gætter på, at det er en dato for hver Ironman, han har gennemført.

På vejen hjem igen cyklede jeg forbi en stor gruppe – nok over 40 cyklister – de fyldte så meget på vejen, at der lå en bil efter dem i adskillige kilometer imens jeg halede ind på dem. Da jeg nåede gruppen var bilen fortsat bagved gruppen af cykelryttere, ås jeg måtte overhale både bil samt alle cykelrytterne.

Det var en skøn fornemmelse, at jeg cyklede så meget hurtigere end de andre; men det var lidt utrygt, at cykle forbi cykelrytterne fordi de fyldte så meget, at jeg måtte ligge tæt på midten af vejen for, at komme uden om dem, og jeg var bekymret for, om der var nogle af dem, så pludselig trak længere til venstre sådan, at jeg blev tvunget over i modsatte vejbane.

Distance: 77,83 km.
Tid: 2:50:18
Snit: 27,4 km/t.
Max: 63,4 km.


Dette er træningslog for onsdag den 6. marts 2013. Jeg havde mistet login til bloggen, så jeg kunne ikke poste i går.


Skriv et svar