Morgen åbent vand svømning

Svømning: Vi var tre friske triatleter, der var taget til morgensvømning – for pokker det var koldt! Halvanden time efter, frøs jeg fortsat. De første 100 meter havde jeg svært ved, at få hovedet ned i vandet, så jeg svømmede polocraw. Derefter kom hovedet mere og mere ned i vandet; men det var en kold oplevelse.

Davinde sø 20 maj 2013

Foto: Davinde sø 20 maj 2013

Ude på første runde oplevede jeg, hvor kolde mine fødder var og hvor dårligt jeg svømmede, så jeg ville stoppe; men de to andre var allerede godt igang med omgang nummer to, så jeg besluttede mig for, at svømme endnu en tur. Men hvor var det koldt! Jeg ville ønske, at det var muligt, at svømme i noget af det varmere “tøj” fra dykning end blot en tre milimeter tynd neopren svømmedragt.

Afstand: 1,46 km
Tid: 25:12 minutter
Gnsn. tempo: 17:17 min/km
Højdeforøgelse: 3 m
Kalorier: 617 C

Vores mad: Salt, sukker og salt

Salt Sugar Fat: How the Food Giants Hooked Us

Crosstrainer: I fitnesscenter gik jeg 20 minutter inden spinning. Dels fordi, at jeg fortiden er bedre til, at få pulsen højt op på en crosstrainer end jeg er til spinning samt for, at få tiden til at gå indtil, næste spinning hold startede.

60 minutter spinning på niveau 2. Det blev til 1001 forbrændte kaloier ifølge Garmin Forerummer 910XT; men instruktøren var ikke god, hans energi var ikke nok til, at presse mig op i intensitet.

Kajak: Dagen var aftenen for anden træningsgang imod EPP3-kavkajak. Vi roede meget lidt, og lavede i stedet øvelser. Forror, bagrror (to forskellige), 360 graders vending. Det burde være noget jeg allerede kunne; men jeg kan se, at jeg er alt for ringe og skal øve det meget mere.

Svømning: Lidt aftensvømning i indendørs svømmehal, det er sidste uge med varm vand, så derfor skulle jeg til svømning; men jeg var uoplagt.


Skriv et svar