Mountainbike med lav puls

Da jeg den seneste tid har haft ondt i mine arme/skuldre, valgte jeg at droppe den “almindelige” cykling og cykle på min mountainbike i stedet. Jeg cyklede til Stige ø, hvor jeg forventede, at jeg ville få pulsen meget højt op. Jeg blev snydt.

Faktisk havde jeg meget svært ved, at få pulsen bare over 100. Pinligt lavt! Man burde ellers godt kunne få pulsen i vejret når man cykler mountainbike; men mine styreevner er så ringe, at jeg måtte nøjes med, at cykle på den 1320 meter lange asfaltere sti det meste af tiden samt derudover den 2 meter brede grussti.

Jeg havde nogle forhåbninger om, at deltage i langdistance mountainbikeløb i år, men det kan jeg godt glemme. Der skal grund og langvaring træning til før, at jeg skal deltage i mountainbikeløb.


Skriv et svar