Nyborg retur

Det var hensigten, at starte dagen med 15 km løb; men jeg mærkede, at begge mine knæ var ømme, så jeg droppede løbeturen og skar af cykelturen.

Cykling: Cykelturen blev den lige vej mellem Odense og Nyborg. 50 km. uden nogle dikkedarer. Ingen bakker, kun to lyskryds. Jeg overhalede en eller to på racercykel; men de cyklede meget langsomt, så der var intet i det. Dagens træning var således ganske godt i forhold til enkeltstart cykling. Der var mig selv, omgivelserne og hjernen.

Distance 50.82 km
Varighed 1t:33m:14s
Gns. hastighed 32.7 km/t
Max. hastighed 44.2 km/t
Kalorier 2153 kcal
Væskebalance 1.08L
Min. højde 43 m
Max. højde 67 m

Kajak: I kajakklubben er der kommet nye roere fra EPP2-kursus. De skal ro 100 km. sammen med andre medlemmer af klubben i Odense Kanal inden, de må ro for sig selv samt i andet vand. Jeg havde en enkelt ny med på tur i dag. Da jeg roede torsdag den 16. havde jeg også et nyt medlem med på tur.

Desværre kom det nye medlem i dag en halv time for sent til start, og vi skulle have været på vandet på det aftalte mødetidspunkt. Dermed var der allerede gået 46 minutter inden vi kom af sted. Den sene afgang betød, at jeg måtte skære af turens længde idet, jeg skulle hjem til min aftensmad, der pga. morgendagen helst ikke skulle være for sent; men klokken blev alligevel 19:30 inden jeg fik min aftensmad. Det er noget skidt, som kan hævne sig i morgen.

Distance 7.06 km
Varighed 1t:10m:40s
Gns. hastighed 6.0 km/t
Max. hastighed 9.0 km/t
Kalorier 542 kcal
Væskebalance 0.31L
Min. højde 37 m
Max. højde 44 m


Skriv et svar