Ondt i albue af kajakroning

Kajak: Jeg fik desværre ondt i min venstre albue i dag, da jeg roede kajak. Jeg har haft problemerne tidligere – både bemærket under svømning samt kajak; men uden at vide, hvad der har foresaget smerterne i min albue. Da jeg har haft uger uden svømning, må det skyldes kajakroning. Det er noget virkelig skidt, da jeg har flere uger endnu uden svømning, ikke gider cykle i kulden samt spiser for meget.

Derudover planlægger jeg, at droppe triatlon (løb og det meste svømning) for i stedet, at ro langt mere i kajak og måske cykle.

Distance 15.04 km
Tid 2t:12m:58s
Gns. hastighed 6.8 km/t
Max. hastighed 10.1 km/t
Kalorier 1023 kcal
Væskebalance 0.29L
Min. højde 32 m
Max. højde 46 m
Højdemeter op 0 m
Højdemeter ned 11 m
Vejr Delvist solskin

Løb:

Afstand: 9,01 km
Tid: 38:34
Gnsn. tempo: 4:17 min/km
Højdeforøgelse: 35 m
Kalorier: 669 C


Skriv et svar