Ondt i lænen

Distance: Dagens motion blev 100 anstrengende kilometer på cykel. Det startede ellers fint nok. Jeg cyklede til Fyns Hoved med planer om, at cykle videre til Kerteminde og Nyborg.

I Kerteminde kunne jeg godt se, at det ville blive al for lang en cykeltur, hvis jeg cyklede hele vejen til Nyborg og derfra hjem til Odense. Så jeg cyklede i stedet imod Ullerslev. Meget hurtigt udregnede jeg, at jeg nok ville mangle en del kilometer ved, at cykle den tur.

Kerteminde fra 26 april 2013

Kerteminde fra 26 april 2013

Jeg fik cyklet flere krumspring og kom bl.a. igennem Rynkeby, Holev og Bullerup; men jeg manglede fortsat flere kilometer, da jeg kom hjem, så jeg måtte cykle en 5 km. lang runde for, at komme op på de planlagte 100 km.

Mellem Holev og Bullerup fik jeg ondt i lænden, det blev hurtigt værre og i Bullerup måtte jeg stoppe op, og holde pause i et minut eller mere imens, jeg håbede på, at smerterne ville aftage. Det virkede lidt; men det er et meget dårligt tegn, at jeg ikke engang kan cykle 100 km. uden at få ondt. Så er der meget langt til både 180, 270 og 380 km. for slet ikke, at tale om 650 km.

Distance 100.65 km
Varighed 3t:41m:19s
Gns. hastighed 27.3 km/t
Max. hastighed 43.9 km/t
Kalorier 3924 kcal
Væskebalance 2.01L
Min. højde 36 m
Max. højde 69 m
Højdemeter op 210 m
Højdemeter ned 205 m
Vejr Overskyet

Autisme Paradoks – Cykel

Undervejs drak jeg næsten to flasker vand (1300 ml.).


Skriv et svar