Ondt i venstre albue

Så er den gal igen! Efter dagens kajaktur samt svømning, har jeg ondt i min venstre albue.

Kajak: Jeg var i dag på åtur til Kulturbotanisk have i havkajak. Det blev en hård tur i både modvind samt kraftig modstrøm. Jeg har flere gange roet på Odense Å; men aldrig har det været nær så hårdt. Faktisk var jeg allerede godt brugt efter blot 3 km, og med den viden, at målet var 8,5 km. fremme var hård, at fordøje.

Til mit held målte min Garmin Forerunner 910XT kun 8 km ud og hjem, mens de andres computere målte 8,5 km. hver vejr. Bortset fra smerterne som jeg pådrog mig undervejs på turen havde jeg en god dag. Det var dejligt selvskab og vi havde holdt en skøn frokostpause i pavillonen ved Kulturbotanisk have.

Tid: 3:32:21
Tid i bevægelse: 2:43:35
Gnsn. hastighed: 4,5 km/t
Avg Moving Speed: 5,9 km/t
Maks. hastighed: 14,5 km/t

Svømning: Nogle timer efter kajakturen kørte jeg til svømning; men jeg måtte dog give op efter 1600 meter, da det gjorde for ondt i min venstre albue. Derefter trænede jeg dyk imod bunden af svømmehallen (3,6 meter). Det er efter alt at dømme den svømmehal, som jeg kommer til, at tage min livredderprøve i.

Afstand: 1.650 m
Poollængde: 25,00 m
Tid: 40:12 minutter
Gnsn. tempo: 2:17 minutter/100 m
Gennemsnit svømmetag: 11 / længde
Samlet svømmetag: 740

Vandretur: Dagen sluttede af med en aften vandretur, det er jo ved, at blive juletid, så der er nye usunde lækkerier, som kun kan købes disse få måneder. Så for, at undgå for stort vægttab er det vigtigt, at forbrænde nogle kalorier.

Distance 6.05 km
Varighed 1t:01m:58s
Gns. hastighed 5.9 km/t
Max. hastighed 7.2 km/t
Kalorier 486 kcal
Væskebalance 0.14L
Min. højde 50 m
Max. højde 65 m
Højdemeter op 10 m
Højdemeter ned 11 m


Skriv et svar