Restitution med lidt kajak

Kajak: Det første stykke var spændende, nyt vådt område, hvor jeg ikke har har sejlet før. Det er spændende, at se nye områder an: vanddybde, bølger retning samt bølger størrelse.

Jeg var så fokuseret på alt det nye der skulle iagttages, at det blev processeret for langsomt, så pludselig sad jeg med siden til vinden, der skabte bølger større end kajakken og returbølger fra den lodrette væg tæt på den anden side.

Det gav en dejlig udfordrende situation, hvor jeg blev tilpas udfordret til, at jeg kunne håndtere det fint uden, at jeg for alvor var nervøs for, at ryge i vandet. I øvrigt var vandet så lavt, at jeg kunne tror, at jeg kunne stå på bunden – og der var i øvrigt en overskueligt stykke ind til en strandbred; men havde jeg kendt til situation havde jeg valgt den fra. Hvilket jeg da også gjorde de andre gange, at jeg kom rundt til stedet.

Efter omkring 50 minutter var det mindre spændende, da jeg ligesom havde været sejlområdet igennem, og pga. udstyrssituationen var jeg lidt bekymret for, om jeg ville skabe table på hænder og fødder. Så jeg stoppede, da jeg havde roet 8 km.

Jeg bør komme tilbage i den nærmeste tid, hvor jeg så skal træne: kantning, styrtag 360graders vending m.m.

Jeg havde en dejlig hviledag, hvor jeg fik set en masse nyt, spist på restaurant med tre venner og hvilet efter især de seneste to dage, der har været hårde og den formodentlig hårde dag i morgen.

Håber du har det lige så godt!


Skriv et svar