Roning i kajak til Gabet

Kajak: Det blev i dag til ny længderekord i kajakroning for mig selv, da jeg sammen med en ven roede fra Odense Kajakklub ud til Gabet og til bagbords sømærket nummer 2. Derefter roede vi over til Nordre Skovpark, hvor vi blot satte fødderne på land inden vi roede tilbage over vandet til fyret ved Enebærodde, hvor vi spiste vores medbragte madpakke.

Fyr ved Enebærodde fra kajak

Foto: Fyr ved Enebærodde set fra kajak

På turen ud holdt vi en kort strække-ben-pause på Flintholm. Det var så varmt i kajakken, at sveden drev af mine ben imens jeg roede.

Det var en fremragende tur i høj solskin og dejlig varme. Jeg roede i badebukser samt en t-shirt. Jeg var kommet hjemmefra uden solcreme, så jeg lavede en krølle på turen ud til kajakklubben til et supermarked, hvor jeg købte en solcreme, som jeg brugte. Desværre fik jeg for lidt på armene, så jeg er både rød og brændende. Solen skinner kraftigt og med refleksionen fra vandet giver det hurtigt effekt på sart hud.

Nogle sømærker er bare flottere end andre, fx dette bagbords sømærke

Bagbord sømærke nummer 2

Foto: Bagbord sømærke nummer 2

Desværre drillede min telefon flere gange sådan, at jeg fik den stoppet, og dermed ikke den præcise rute samt statistik for hele vejen. Jeg har tracking for turen ud og til vi holdt spisepause. Men turen hjem har jeg ingen data for, før efter vi forlod Klintebjerg Havn med en is i maven.

Rutekort til Gabet

Grafik: Rutekort 18 km til Gabet

Min ven er god til, at skære hjørner, så hjemturen blev kun lidt over 14 km. Mens vi roede over 18,5 km på vej ud til Gabet. Vi roede næsten direkte fra Gabet ind til spidsen af Gersø.

Distance 18.58 km
Varighed 2t:43m:53s
Gns. hastighed 6.8 km/t
Max. hastighed 28.5 km/t
Kalorier 1261 kcal
Væskebalance 1.15L
Min. højde 39 m
Max. højde 96 m


Skriv et svar