Sikken en blæst

Cykling: Dagens cykeltur blev præget.. ja ødelagt, af blæsten. Der var godt nok medvind ud; men det formåede jeg ikke, at benytte mig synderligt meget af; men på turen hjem mærkede jeg meget kraftigt modvinden. Det var lidelse.

Det var “varmt” og solskin; men blæsten gjorde, at jeg desværre havde fokus andre steder end på, at nyde sol og varme. Øv bøv, men jeg håber på det går bedre i morgen.

pudseklud

I søndags knirkede og knagede min cykel, jeg troede dette skyldtes, at kæden manglede olie. Så da jeg kom hjem gav jeg kæden noget olie. I dag knirkede og knagede cyklen også hele vejen. Så cyklede til cykelhandleren hvor jeg købte noget rensevæske, sprøjtede det på en hvid t-shirt og tørrede noget af skidtet af kæden. Som det fremgår af overstående foto, så var pudsekluden (min tidligere bomulds t-shirt) meget sort og olieret efterfølgende. Om det virker med kæden finder jeg ud af i morgen.

Distance 78.72 km
Duration 2t:58m:08s
Avg. Speed 26.5 km/t
Max. Speed 47.0 km/t
Calories 3054 kcal
Hydration 1.57L
Min. Altitude 36 m
Max. Altitude 70 m
Total Ascent 106 m
Total Descent 98 m

Kajak: I dag prøve jeg for første gang en polokajak. Rulle har jeg endnu tilgode, at lære, så jeg holdt mig lidt tilbage; men det var sjovt at mærke hvordan en polokajak er meget mere livlig. Der skal meget lidt styring til før, at den drejer… faktisk er den så livlig, at jeg skal koncentrerer mig for, at ro lige ud. Helt anderledes end når jeg ror i havkajak.


Skriv et svar