Spinning samt intervalløb

Spinning: Jeg duede ikke til, at få pulsen op til spinning i dag. Det blev bare noget sløvt roderi. Jeg savner mine gode stærke knæ samt spinning med uddannet instruktør.

Tid: 41:50 minutter
Kalorier: 590 C
Gnsn. puls: 137 bpm
Gnsn. puls: 70 % af maks.
Maks. puls: 172 bpm
Maks. puls: 88 % af maks.
Træning effekt: 3,1

Løb: Jeg var til intervalløb med OTK. Jeg løb de første to runder nogenlunde; men havde så problemer med højre knæ, så jeg løb de næste tre omgange i roligt tempo, sidste omgang løb jeg igen med lidt acceleration i starten af det hurtige stykke og det sidste stykke gav jeg den endnu mere gas, hvilket gav en puls på 188. Dejligt!

Jeg kom dog til, at løbe det meste af vejen alene. Kun ud og hjem fra rundstrækningen vi brugte, løb jeg med andre. Det var lidt kedeligt.

Afstand: 12,28 km
Tid: 59:52 minutter
Gnsn. tempo: 4:52 min/km
Højdeforøgelse: 47 m
Kalorier: 985 C
Gnsn. puls: 158 bpm
Gnsn. puls: 81 % af maks.
Maks. puls: 188 bpm
Maks. puls: 96 % af maks.
Træning effekt: 4,4

Darwin Day


Skriv et svar