Spinnning i nyt fitnesscenter

Spinning: Jeg startede i dag i nyt fitnesscenter for, at spinne med andre flere gange om ugen. Jeg er glad for videospinning, hvor der er mulighed for daglig spinning døgnet rundt; men der mangler en instruktør og andre deltagere, som gør, at jeg yder mere.

Det “nye” fitnesscenter (nok et af Danmarks ældste) har også pulsmålingsskerme sådan, at man kan følge egen og andres puls. Meget heldigt i dag, da jeg satte mit ur til opladning til morgens inden spinning, og glemte uret hjemme.

Løb: Det var meningen, at jeg ville løbe ud fra fitnesscentret; men uden gps-ur gav det ingen mening, så jeg måtte køre hjem, skifte tøj og løbe derfra.

Afstand: 9,01 km
Tid: 43:26 minutter
Gnsn. tempo: 4:49 min/km
Gnsn. hastighed: 12,4 km/t
Gnsn. puls: 172 bpm
Gnsn. puls: 88 % af maks.
Maks. puls: 253 bpm – Garmin sucks!
Maks. puls: 129 % af maks. – Garmin sucks!
Training Effekt: 3,0
Højdeforøgelse: 51 m
Kalorier: 352 C


Skriv et svar