Træn når du ikke kan sove

Efter en dag uden motion, kunne jeg i nat ikke sove. Jeg forsøgte med flere ting, herunder læsning; men intet hjalp. Da endte med, at jeg klokken 5 stod op og kørte i fitnesscenter, hvor jeg til min store overraskelse mødte min bedste ven. Han var tidligt oppe for, at træne inden arbejde.

Roning: Vi roede lidt sammen, 5 minutter, inden vi lavede hver vores styrketræning.

Crosstrainer: Jeg nåede 17 minutter på crosstrainer inden spinning. Jeg nåede, at give den maks gas (30 sekunder fuld hammer) tre gange.

Landets to største private P-selskaber, Q-Park og Europark tjener årligt godt en halv milliard kroner på, at danskerne skal have et sted at parkere. Hvor stor en del af fortjenesten der ryger tilbage til ejerne af P-arealerne ønsker selskaberne ikke at oplyse.

Føj!

Spinning: 30 minutter niveau 3 hold, samt 45 minutter niveau 2 hold.

Efter dette kørte jeg hjem, spiste et æble og kunne endelige sove en smule.

Løb: Til eftermiddag løb jeg 9,5 km. inden jeg spiste min middagsmad.

Svømning: Jeg sluttede dagen af med cirka 1 times aktiv svømning. Jeg stoppede, da jeg slutteligt fik lidt ondt i venstre albue.


Skriv et svar