Træning af åbent vand svømning

Svømning: Endnu en dag med åbent vand svømning, for jeg vil gerne svømme langt. Jeg har set, at der er mange spændende åbent vand stævner i år… også en hel del, som er med distancer længere end jeg kan/vil/tør svømme.

Davinde sø

Foto: Davinde sø

Jeg svømmede meget skævt i dag – især på det lange kryds – men så mindende en ven mig om, at jeg skal kigge frem imens jeg svømmer, hvor jeg har fået for vane, at lave et stop, hver gang jeg kigger. Det gælder om, at kigge frem imellem vejrtrækningerne. Dette burde spare tid ved, at der ikke stoppes i svømningen.

Heldigvis er vandet nu så varmt, at jeg uden den mindste kulde kunne svømme cirka 2600 meter.

Cykling: Det blev også til en langsom cykeltur, med efterfølgende is.

Distance 61.96 km
Varighed 2t:44m:05s
Gns. hastighed 22.7 km/t
Max. hastighed 49.0 km/t
Kalorier 2292 kcal
Væskebalance 1.20L
Min. højde 46 m
Max. højde 66 m
Højdemeter op 31 m
Højdemeter ned 21 m

Kajak: Dagen sluttede jeg af med, at ro en lille tur i kajak til Klintebjerg.

Distance 9.44 km
Varighed 1t:36m:58s
Gns. hastighed 5.8 km/t
Max. hastighed 8.8 km/t
Kalorier 746 kcal
Væskebalance 0.42L


Skriv et svar