Træning i dykning samt 2 km svømning

Grundet kursus blev dagens eneste motion svømning; men da der ikke var andet end to andre på mine bane i svømmehallen og den ene skiftede bane, valgte jeg at bruge en del tid på, at øve dykning.

Det gik meget godt med, at dykke direkte ned med hovedet først. Jeg startede på et tidspunkt med, at dykke til bunden (3,6 meter) hvert 30 sekund. Jeg bruger cirka 10 sekunder på, at dykke ned og svømme op igen.

Da jeg senere blev udfordret til, at dykke på bunden ved blot, at være udstrakt kom jeg ikke ned. Det er samme problem jeg har, når jeg dykker med iltflaske. Det lykkedes kun én eneste gang, at komme ned og røre bunden med mine fødder. Jeg skal træne dette fremover. Jeg skal kunne komme på bunden og sætte mig ned!

Trods den meget tid brugt på dykning, nåede jeg dog, at svømme 2000 meter i følge mit svømmeur.


Skriv et svar