Træning og kulde

Tilbage i Danmark er jeg straks blevet mindet om, hvorfor jeg forlod landet: Her er ekstremt koldt!

Jeg ville cykle en tur i dag; men så læste jeg, hvad jeg troede var vejrudsigten for i dag, der sagde 10 cm. sne. Det ville jeg ikke risikerer, at cykle i på min racercykel, så jeg smuttede i fitnesscenter. I fitnesscenteret forhørte jeg mig og fandt frem til, at sidst jeg var dér var 12. februar!

Styrketræning: Det blev til en smule coretræning.

Crosstrainer: Cirka 17 minutter på crosstrainer med indlagte 30 sekunders fuld gas. Flere gange nåede jeg, at presse pulsen over 180.

Spinning: Jeg deltog på et niveau 3 hold af 60 minutters varighed, da det sluttede var parkeringen også brugt, så jeg smuttede hjem igen.

Løb: Til aften løb jeg for første gang i meget lang tid efter aftensmad. Jeg tror kun, jeg har gjort det to gange tidligere, den ene gang var til Ejby Natløb tilbage i september 2009.

Det blev til 6 km løb, hvor jeg havde min pandelampe på hovedet; men jeg glemte alt om den imens jeg løb. Det var først da jeg kom hjem og tog min hue af, at jeg opdagede min pandelampe. Så jeg fik desværre ikke testet, hvordan den virker under løb. Kun det, at den blev siddende og uden, at den generede mig.

Jeg burde ellers have haft tændt lampen. Jeg løb bl.a. på et jordstykke ved nogle træer (det kan vist ikke kaldes skov), hvor jeg var nervøs for, at ramme grene samt sten m.m. Kort efter dette løb jeg over en større uoplyst parkeringsplads, som jeg skulle krydse for, at kunne komme ud det rigtige sted. Parkeringspladsen har mange kantstene rundt om træer, som jeg gerne ville have haft lys til, at se.

Temperaturen var minus 4 grader celsius, ufatteligt koldt.


Skriv et svar