Tre ting, men det er jo triatlon

Cykling: Det blev en dag med alle tre discipliner i en triatlon, da jeg startede dagen med, at cykle ca 38 km. med tre træningskammerater, hvor efter jeg vendte om for, at cykle lidt længere alene i det, de var på vej hjem.

Da de første kilometer havde forløbet i et meget adstadigt tempo, satte jeg lidt mere fart på; men jeg glemte, at bemærke medvinden. Det gik selvfølgelig først for alvor op for mig, hvor kraftig medvind jeg havde haft på vej ud, da jeg vendte om og skulle ned af den stejle stigning som jeg netop havde cyklet op over.

Nok kunne jeg mærke effekten af, at cykle nedad; men cyklen bevægende sig for langsomt i forhold til hældningen. Nok var der meget nedkørsel hjemad; men vinden var så kraftig, at jeg måtte træde rundt i stedet for blot, at trille ved hjælp af jordens overflade.

Turen blev dog kun på 78 km., hvilket kun er 6 km. længere end i går; men jeg brugte tæt på 3 timer på dagens cykeltur – ca 25 mere end i går. Dertil skal det nævnes, at rute i går var langt mere kuperet.

Da jeg kom hjem var det afslapning, jeg havde på forhånd planlagt, at der skulle løbes cirka 30 minutter; men mine venner ville svømme senere på dagen, så det skulle der også samles kræfter til.

Svømning: Jeg formåede at svømme 2000 meter; men de andre på banen svømmede på poolbouy, en svømmede vist blot langsomt og senere kom der en som vist lavede aquajogging i vandet. En fjols. De var to som aquajoggede; men de ”løb” i hver sin bane af poolen sådan, at de generede på to baner i stedet for, at lægge sig efter hinanden på samme bane. Det er så uhøfligt/egoistisk.

Løb: Straks efter svømningen skiftede jeg mine badebukser ud med løbeshort, og løb af sted. Jeg fik en stor glæde, da jeg havde løbet omkring en halv kilometer; mine arme røg i vejet med sejrstegn i begge hænder. Det var bare godt.

Det var min hensigt, at løbe på kørebane; men jeg kom forbi en sti hvor jeg kunne løbe offroad, hvilket jeg benyttede mig af, jeg nåede dog kun få skridt inden, jeg fortrød, for underlaget var meget ujævnt. Da det samtid gik opad var det hårdt, at løbe. Den valgte vej gik dog også opad i starten, så lige gyldig, hvilken rute jeg valgte, ville det være besværligt, at løbe.

Det er sjældent, at jeg i vinterperioden løber offroad, så jeg løbe videre ad den ujævne sti for, at tjene dette vante. Det burde dog være noget jeg lavede på dagen, hvor var mere frisk end efter dagens cykeltur.

En god dags træning, og i morgen er det hviledag :-)


Skriv et svar