Turkajak kursus bestået

Kajak: I dag var jeg på det længe ventede kursus i turkajak (til EPP2). Med min nedsatte balanceevne var jeg været meget spændt på om, hvordan det vil gå når jeg skulle have en tur i turkajak, og jeg har ventet i et år på, at komme på kursus i turkajak. Bl.a. har tre eller fire kursuser blevet aflyst i den forgange tid.

Jeg kom i en turkajak (Coastliner) som jeg roede seks kilometer i, så prøve jeg to andre (hurtigere samt mindre stabile) turkajakker (Costfighter), som jeg også formåede at ro lidt rundt i… uden, at falde i vandet. Da jeg også klarede de to redningsøvelser i første forsøg, bestod jeg kursus i EPP2-turkajak :-)

Der er dog ingen forelskelse i turkajak. Nuvel det går måske lidt hurtigere; men jeg bruger så meget mere fokus på, at ro kajak, at den nydelse jeg har ved, at ro i (hav)kajak er væk.

kajak Mit kursus i turkajak til EPP2 blev afholdt af Odense Kajakklub. Meget hyggeligt, at være på et kursus, hvor man kender instruktører samt flere af deltagerne på forhånd, jeg havde mødt alle inden kurset i dag.

Jeg vil dog forsøge, at tage nogle ture i turkajak, så kan det være, at jeg bliver mere glad for det, efterhånden som jeg bliver mere erfaren kajakroer.


Skriv et svar