Udspring fra 5 meter

Dagen bragte flere store overvindelser.

Mest sejt er, at jeg i dag overvandt udspring fra nye højder. Om jeg nogensinde har hoppet i vandet fra 1 meter vippen i en svømmehal ved jeg ikke, jeg tror det ikke. I dag hoppede jeg i vandet hele 2 gange fra 3 meter vippe samt én gang fra 5 meter udspringstårn. – Jeg er så glad og overrasket over mig selv.

Odense Friluftsbad

Foto: Odense Friluftsbad

Efter mit første “spring” fra 3 meter vippen rystede jeg og havde en ekstrem høj puls. Takket være opmuntring fra mine klubkammerater i OTK gentop jeg mit “udspring” og da det var gået så godt fra 3 meter vippen, fandt jeg modet til også, at gå ud over kanten 5 meter over vandets overflade.

Hop og spring var der ikke tale om. Jeg trådte blot ud over kanten/vippen. Jeg kiggede ikke direkte ned, jeg var nødsaget til, at kigge frem for mig samt blot træde ud over kanten, ellers var jeg aldrig “hoppet”.

Kajak: Dagens tur i kajak var en rotur i CoastRunner (turkajak) ind i havnen. Det var en del blæst samt bølgegang på kanalen, og da der også kom skibe der lavede nogle grimme bølger steg min puls kraftigt et par gange.

Distance 11.19 km
Varighed 1t:27m:37s
Gns. hastighed 7.7 km/t
Max. hastighed 10.2 km/t
Kalorier 674 kcal
Væskebalance 0.85L
Min. højde 37 m
Max. højde 50 m
Højdemeter op 12 m
Højdemeter ned 0 m
Vejr Overvejende overskyet

En time 8,13 km
1 km 6m:22s
1 mile 10m:24s
5 km 33m:45s
5 miles 59m:13s
Ny personlig rekord! 10 km på 1t:16m:31s – det er en forbedring på 10m:26s .


Skriv et svar