Vandet er koldt

Kajak: På dagens rotur faldt jeg i vandet, skønt jeg roede turkajak – Coastline – og var lidt usikker nogle gange, hvor der kom bølger fra forbisejlende skibe, så var det ikke af den årsag jeg faldt i vandet. Det var, da jeg skulle i båden efter overbæring fra Odense Å til Odense Kanal. Vi sætte kajakkerne i vandet ved lystbådehavnen.

Jeg nåede at bemærke, at der var et hulrum under “broen”, jeg forsøgte alligevel, at stige ned i kajakken; men den gled ind under og jeg gled i vandet. Vandet er nu meget koldt. Jeg forsøgte, både at tømme kajakken samt, at hive mig op; men ingen af delene lykkedes, heldigvis var jeg ikke alen og min klubkammerart kom over til mig, tømte kajakken og hjalp med, at give mig et lille løft, da jeg klatrede i kajakken igen.

turkajak

20 km i turkajak

Når man ligger i det kolde vand, er det vigtigt, at ligge stille. Jo mere man bevæger sig, jo hurtigere bliver man afkølet. Hold i øvrigt gerne arme og ben ind til kroppen og pres benene op til maven som når børn danner i “bombe” når de hopper i vandet. Dermed afgives mindre varme til vandet.

Afstand: 21,01 km
Tid: 2:39:13
Gnsn. hastighed: 7,9 km/t
Højdeforøgelse: 105 m
Højdereduktion: 106 m
Min. højde: -16 m
Maks. højde: 28 m
Kalorier: 571 C

Blue Man Group er super, se dem når du kan

Svømning: Mest fordi at vejret var så dejligt – solskin – så valgte jeg, at tage til svømning, hvor jeg havde 10 km. cykeltur hver vej.

Afstand: 2.250 m
Poollængde: 25,00 m
Tid: 55:35 minutter
Gnsn. tempo: 2:07 minutter/100 m
Kalorier: 565 C
Samlet svømmetag: 1.112


Skriv et svar