Vigelsø rundt med uret

Kajak: For første gang har jeg roet Vigelsø rundt med uret i kajak. Det var en del anderledes end de gange, hvor jeg har roet rundt om Vigelsø mod uret. Blandt andet opdagde jeg, hvor ringe jeg er til, at skælde de forskellige stykker land fra hinanden. Jeg kunne ofte ikke se, hvad der var Vigelsø, Fyn samt Stige ø.

kajak fladt vand

Vandet var meget fladt i dag. Der kom nogle miniature bølger på sydsiden af Vigelsø. Jeg var dog i en forkert båd i dag. Kajakken er beregnet til lettere personer, så jeg sad meget. Mine fødder kunne ikke få kontakt til fodstøtterne, der ikke kunne komme helt ned til tæerne. Og jeg vedblev, at ro til højre i kajakken; men det var alligevel en del tur og vi fik en del solundervejs. Jeg kan se farven i ansigtet på mig her til aften.

Vigelsø rundt med uret i kajak

Distance 14.27 km
Duration 2t:31m:16s
Avg. Speed 5.7 km/t
Max. Speed 12.9 km/t
Calories 1160 kcal
Hydration 0.66L
Min. Altitude 31 m
Max. Altitude 46 m
Total Ascent 10 m
Total Descent 0 m

Dr. Zukaroffs testamente – En bog om menneskehjernen
Peter Lund Madsen bog Dr Zukaroffs testamente som lydbog Jeg kan godt lide, at høre lydbøger, hvor jeg “plejer” at hører især skønlitteratur; men nu har jeg også lyttet til en fagbog som lydbog. Det er Peter Lund Madsen bog Dr Zukaroffs testamente. Den trykte bog har en del illustrationer som er relevante for, at få det hele ud af bogen. Heldigvis har forlaget Gyldendal lagt illustrationerne på deres website, sådan vi kan se dem skønt vi kun har Dr. Zukaroffs testamente som lydbog.

Download Dr. Zukaroffs testamente som lydbog
Bogen Dr. Zukaroffs testamente – En bog om menneskehjernen kan bl.a. høres som lydbog via bibliotekernes hjemmeside netlydbog.
Dr. Zukaroffs testamente kan også downloades som mp3-filer med illustrationer (511,5 MB).

Download og lyt bogen og bliv forhåbentligt en smule klogere.

Forlag: Gyldendal
Oplæser: Dan Schlosser
Længde: 10:54
Udgivet i: 2012

Personligt vil jeg meget gerne have bogen i fysisk form. Lydbogen er god som “genlæsning” af bogen; men jeg har på fornemmelsen, at jeg ville få mere ud af bogen ved, at læse den først.

Svømning: Skønt jeg var faldet i søvn på sofaen smuttede jeg til svømning. Vi var meget overraskende kun fem på den 25 meter korte bane, så for én gang skyld var der plads, og det blev en god gang svømning skønt, jeg svømmer langsomt samt mistede min fart.


Skriv et svar