32 overhalinger på løbetur

Løb: Jeg har været syg de seneste 5-6 dage og er fortsat syg med løbende næse. Så jeg var spændt på om jeg kunne trække nok luft til, at løbe, da jeg begav mig af sted, på dagens løbetur.

Jeg håbede på, at løbe et halvmaraton i pace 5:00 inden morgenmad.

Meget hurtigt overhalede jeg den første løber, så yderligere to og sådan blev det ved, så jeg havde en overhaling pr. km. de første 9-10 km. Fra 11 til 17 km gik det hurtigt med overhalingerne og den sidste overhalede løber (nummer 32) blev indhentet inden jeg løb de sidste 4-5 km uden overhalinger, men hvor jeg dog mødte yderligere to bekendte.

I alt mødte jeg i hvert fald syv på dagens tur, hvis navne jeg kan huske.

Afstand: 21,20 km
Tid: 1:39:47
Gnsn. tempo: 4:42 min/km
Højdeforøgelse: 56 m
Kalorier: 1.900 C

I dag var det i øvrigt første udgave af Boston Marathon efter, at løbet blev ramt af to bomber i 2013

Kajak: Hvorfor løbe et halvmaraton inden morgenmad? Fordi jeg havde en aftale med min gode romakker om, at vi skulle mødes til en tur i kajak fra klokken 14.

To turkajakker klar til tur

Foto: To turkajakker klar til tur

Undervejs på dagens kajaktur gik vi på land; men jeg begik en begynderfejl, da jeg satte i vandet igen, da jeg ikke fik kajakken langt nok ud i vandet sådan, at roret ramte bunden og blev bøjet sådan, at jeg ikke kunne bruge det på de sidste 6 km hjem.

Distance: 13.29 km
Tid: 2t:11m:27s
Gns. hastighed: 6.1 km/t
Max. hastighed: 10.8 km/t
Kalorier: 1011 kcal
Væskebalance: 0.75L
Min. højde: 35 m
Max. højde: 48 m
Højdemeter op: 13 m
Højdemeter ned: 10 m
Vejr: Overvejende overskyet …


Skriv et svar