Ironman Lanzarote – min dag

Her følger en nogenlunde gennemgang af min deltagelse i Ironman Lanzarote.

Ironman-Lanzarote

* Da jeg skulle have min kæde smurt forud for løbet, viste det sig, at kæden var flere led for lang.
* Om natten blev jeg holdt vågen til efter midnat med live musik. Derefter en time med høj tale fra baren. Så jeg fik små fire times søvn.
* Min 2XU-våddragt kradsede (igen) hul på huden i nakken, skønt jeg i dag bl.a. havde sat et Compeed-plaster på for, at undgå det.
* Jeg fik en masse tæsk på svømmeturen, jeg plejer ellers, at kunne svømme så langt væk fra de andre, at jeg komme ud af problemerne; men det fortsatte hele første omgang og også dele af anden omgang.
* Jeg var ved, at tabe min chip på svømningens første runde, så jeg måtte stoppe i vandet for, at rette på velcrobåndet der holdt chippen fast, og jeg stoppede igen mellem de to omgange i vandet for, at sikre mig, at chippen ikke blev tabt på anden runde svømning.
* Jeg fik ondt i venstre arm (især albue), den generede og sløvede mig fortsat på løb og cykling.
* På cykelturen var jeg få meter fra, at stå af for, at trække… flere gange på vej op til Mirador del Rio.
* Jeg fik krampe i højre ben, da der manglede 20 km. cykling.
* Hvornår smerterne i venstre knæ begyndte ved jeg ikke. Jeg husker blot, at de kramperne kom i højre mig, havde jeg i lang tid haft ondt i knæet.
* På løbeturen gik det rigtigt godt på førte omgang (16 km); men det endte med, at jeg næsten gik de sidste 21 km pga. maveproblemer.
* De første to kilometer løb jeg på omkring 4:20-4:25.
* Jeg havde tre toiletstop på løberuten. To gange de opstillede toiletter, men alle toiletter var overfyldte.. og med lort på sædet. Tredje toilet blev på en italiensk restaurant.


Skriv et svar