Kajak i Helnæs Bugt

Havkajak: Jeg har i mere end et halvt år ønsket, at ro rundt om Helnæs samt de tre småøer, der er mellem Faldsled og Helnæs. I dag fik jeg min første forsmag på området, da jeg roede fra Faldsled (Faldsled Kro) forbi Vigø, Horsehoved samt Illumø over til østsiden af Helnæs, hvor vi spiste frokost på stranden i solskin.

Helnæs Bugt rundt i havkajak

Foto: Helnæs Bugt rundt i havkajak

Vinden (6-9 m/s) kom fra syd i dag, hvilket gjorde, at området var meget skærmet af, ingen store bølger; men meget roligt vand.

Det var så dejligt, igen at være på havet. Jeg elsker, at ro i kajak.

Distance 22.32 km
Tid 4t:46m:37s
Gns. hastighed 4.7 km/t
Max. hastighed 9.3 km/t
Kalorier 2205 kcal
Væskebalance 0.63L
Min. højde 32 m
Max. højde 44 m

Vind: 6-9 m/s
Temperatur: 1 grad


Skriv et svar