Løb med pacer

Spinning: Morgenspinning efter morgenmad. Jeg var fuldstændig tømt for energi. Jeg kunne ikke få pulsen op; men sveden haglede dog konstant af mig.

Energiforbrug: 795 kcal
Træningseffekt: 2,9 – Vedligeholdelse
Varighed: 53:54 minutter
Gennemsnit: 148 bpm (76 % af din maksimale hjertefrekvens)
Spids: 184 bpm

Løb: Løb direkte efter spinning. Da jeg skulle løbe ned på stien løb en anden ned cirka 100 meter foran mig. Det viste sig, at han løb hurtigt og løb næsten helt ud til, hvor jeg vendte rundt. Hans fart gjorde, at min fart blev langt over den fart, som jeg selv ville have løbet – hurtigere end jeg troede jeg var i form til.. ikke mindst efter dagens spinning.

Jeg løb nogle få hundrede meter længere ud af stien inden, jeg vendte rundt og løb så måske 3-400 meter alene inden, jeg så en ny løber vender om på stien foran mig og nu løb sådan, at han var en hare for mig. Det var tydeligt – både på kroppen og på farten – at denne løber langt langsommere i end jeg. Men inden jeg indhentede ham kom en tredje løber ind på stien foran os begge. En spinkel løber med høj fart.

Jeg forsøgte, at benytte ham som pacer på samme måden, som jeg havde brugt den første løber på vej ud. Men denne løber kunne jeg ikke følge; jeg var nok blevet mere træt, måske løb han også hurtigere. I hvert fald øgede han stille og roligt distanden til mig.

Afstand: 9,01 km
Tid: 38:47 minutter
Gnsn. tempo: 4:18 min/km
Højdeforøgelse: 39 m
Kalorier: 687 C
Gnsn. puls: 160 bpm
Maks. puls: 174 bpm
Træningseffekt: 4,1

Mellemtider pr. km. løbet:
1 – 5 km.: 4:57, 4:08, 4:06, 4:01, 4:14
6 – 9 km.: 4:21, 4:11, 4:07, 4:39

Svømning: Det blev til 1000 meter svømning.

Dansk Svømmeunion - livredning Livredning: I øvrigt bestod jeg i dag livredderprøven (bassinlivredder).

Bassinlivredderprøven omfatter:
1 Fremvisning og gennemgang af sikkerhedsforanstaltningerne på anlægget.
2 Udspring efterfulgt af 200 m svømning
3 To på hinanden følgende dykninger
4 Redning af panisk nødstedt
5 Redning af bevidstløs voksen i samarbejde med hjælper
6 Redning af bevidstløst barn uden hjælper
7 Håndtering af nakkeskade
8 Mundtlig eksamination i førstehjælp


Skriv et svar