Test af ny cykelrute

Cykling: Jeg leder efter en rute på over 120 km. Fx vil jeg meget gerne have en fast rute på 150 km. Det forsøgte jeg igen i dag, at finde.

Jeg brugte min “lange” rute på 120 km som udgangspunkt. Jeg cyklede ned til Nørre Broby. Derfra vendte jeg retning imod Verninge, Tommerup, Vissenbjerg, hvor jeg skiftede retning imod Middelfart via Middelfartvej nogle kilometer indtil, jeg kom til en vej, der fører imod Bogense og Brenderup. Det gik fint nok; men det var først da jeg var nået derud, at det slog mig, at dette ville blive en kortere tur end den originale. Den originale tur fører mig nemlig langt retur imod øst (Søndersø og Skamby) inden, jeg cykler imod vest og Bogense.

130 km cykelrute

Grafik: Dagens 130 km cykelrute

Jeg kom igennem Brenderup og fortsatte imod Båring og imod Middelfart; men da jeg kom til toppen af en mindre bakke, hvor jeg kunne se Lillebæltsbroen stoppede jeg og fotograferede den. Imens jeg stod der besluttede jeg, at vende cyklen og cykle imod Bogense samt Odense. Jeg var blevet træt af, at cykle op imod den kraftige vind (8 m/s).

Hjemturen var en fryd, da det meste af turen var med medvind, dog var der steder med sidevind, hvor cyklen blev fanget i vinden og slog til siden. Øv!

Turen er ikke helt god. Den kan nemt blive over 150 km.; men det bliver desværre – som den er nu – med 15-20 km vej, som skal tilbagelægges begge veje.

Distance 130.67 km
Tid 4t:50m:14s
Gns. hastighed 27.0 km/t
Max. hastighed 64.9 km/t
Kalorier 5104 kcal
Væskebalance 1.31L
Min. højde 31 m
Max. højde 160 m
Højdemeter op 452 m
Højdemeter ned 457 m
Vejr Overvejende overskyet


Skriv et svar