To punkteringer på 50 km

Cykling: I dag fik jeg to punkteringer på en blot 50 km lang cykeltur… og det endda på mountainbike. Øv!

Det er første gang, at jeg har skulle skifte slange på cyklen udendørs, og muligvis aldrig. Jeg kan ikke huske, at have punkteret på cyklen; men det skyldes nok mest, at den vist ikke bruges mere end fire gange på et år.

Om jeg fik gjort noget forkert ved jeg ikke; men efter 100 pump med pumpen, virkede slange fortsat tom, og hvor mange pump jeg endte med, at give slange ved jeg ikke. Det var igen over 100 – nok 200 for jeg mener, jeg talte endnu 100 inden jeg skifte til modsatte hånd og jeg skiftede endda tilbage igen for, at pumpe nok luft i slangen.

Imens kørte bilerne hurtigt forbi på den ene siden imens der på min anden side gik en høne rundt i vejkanten og hakkede lidt i jorden.

Svømning: Jeg forsøgte mig senere på dagen med noget svømning, men min biseps gjorde meget ondt – det gør den fortsat – som efter 35-40 minutter svømning opgav jeg og kørte hjem.


Skriv et svar