Træning til 100 km løb

Løb: Jeg skal løbe 100 km og skal derfor i gang med træningen. Jeg har ikke umiddebart fundet noget brugbart træningsprogram til 100 km løb. Det ser ud til, at løbeprogrammer slutter ved maraton.

Jeg har i Hal Koerners bog “Field Guide to Ultrarunning – Training for an Ultramarathon from 50K to 100 Miles and Beyond” fundet én side, der skal gøre det ud for træningsprogram til 100 km løb; men det er meget lidt sigende og dermed kun lidt brugbart.

Bogen “Field Guide to Ultrarunning – Training for an Ultramarathon from 50K to 100 Miles and Beyond” kan for øvrigt heller ikke anbefales. Måske hvis du vil løbe de mest kendt 5-6 ultraløb i USA ellers er der intet brugbart i bogen, selv hvis du skal løbe de løb, så kan du finde mere og bedre information på nettet.

Jeg lærte meget lidt i bogen. Selvføgelig har jeg gjort en del tanker og erfaringer ved bl.a. at have løbet fem maratonløb samt gennemført fem Ironam-triatlons og diverse andre konkurrencer; men jeg er skuffet over, at der er så lidt information i en bog på 228 sider.


Skriv et svar