Trailløb på Stige ø

Løb: Jeg vil gerne i gang med trailløb/crossløb eller direkte offroad løb og i dag lykkedes det mig endelig, at løbe på Stige ø, hvor der er mountainbike spor, som der kan trænes på.

Det er meget hårdere, at løbe trailløb end på asfalt og fliser, som jeg er vant til. Jeg løb derfor til, at starte med på den brede grussti, der er anlagt rundt om Stige ø og jeg snuppede også to ture rundt på den 1320 meter lange asfalterede stig på øen for, at få kilometer nok, uden at brænde totalt sammen.

Kajak: Efter pause på en halv tiems tid, roede jeg 13 km i kajak fra Stige ø ud til spidsen af Vigelsø og retur.

Jeg skulle have være til træning i ruling i kajak; men desværre blev det aflyst pga. for får deltagere.

Det er aldrig for sent at blive fysisk aktiv DR Lev nu


Skriv et svar