111 km cykling plus det løse

Cykling: Det gik vildt for sig i dag, da jeg for første gang i to måneder havde en træningstur på cykel, der var over 100 km lang (faktisk er det første over 80 km i perioden) og det er kun anden cykeltur siden slutningen af maj måned, at jeg har en træningstur på over 100 km.

Løb: Mine ben, især lårmuskerne, var ømme efter cykelturen; men jeg fik presset mig ud på 7 km løb efter adskillige timer, at have ligget fladt på sofaen. Det var nu ikke hensigten, at løbe andet end 5 km.; men jeg kunne ikke huske min 5 km rute og valgte, at løbe så meget på jord som muligt fremfor hård asfalt, så det blev to km ekstra løb.

Svømning: Da dagen gik på held fik jeg også slemt mig selv til svømning, hvor det lykkedes, at svømme 2200 meter inkl. 8 x 25 meter, hvor jeg vist en enkelt gang (nummer 7) kom under 20 sekunder. Men så var jeg også færdig. De efterfølgende 4 x 50 meter med fart blev svømmet mellem 49 og 53 sekunder. Jeg var træt!

111 km cykling (lige over 30 km/t).
7 km løb
2200 meter svømning

Sov godt derude!


Skriv et svar