DGI Fyn Crossløb – Langeskov 2016

Løb: Dagen bød på deltagelse i DGI Fyn Crossløb – Langeskov på en våd runde efter de seneste tre dagens megen regn.

DGI Fyn Crossløb Langeskov

Jeg kom tidligt til starten og valgte, at løbe hele den 4 km lange runde igennem inden start iført mine vandresko (produceret som løbesko). Da jeg løb alene og i et moderart tempo fungere det udmærket med de sko; men jeg valgte, at løbe den 8 km lange konkurrence i mine crosssko som har lidt større dupper på sålen sådan, at jeg havde bedre greb i underlaget til selve konkurrencen, når ruten skulle deles med andre.

Starten var på asfalt der hurtigt gik over til hård grus. Meget af ruten er på (vådt) græs; men der er også singletrack og bakker især når ruten følger motorvejen. Desværre er de sidste 450 meter på asfalt, hvilket gør ondt at løbe på med crosssko.

Da jeg er stor og nu ekstra overvægtig overraskede det mig meget, at jeg overhalede en masse løbere mens det gik opad.


Skriv et svar