For vild i en klynge træner

O-løb: Jeg var i går til orienteringsløb i et område uden skove. Så først og fremmest havde jeg taget mine flotte hvide og grå løbesko på, da jeg jo ikke skulle i skoven. Dumt!

I området er der golfbaner, atletikanlæg og fodboldbaner. Der er også små klynger af træer. Meget små klynger. Alligevel var disse små områder nok til, at jeg fik grisset mine flotte løbesko helt til og jeg for vild! Flere gange!

Jeg skal virkelig øve mig meget på, at læse orienteringskort. Jeg overset alt for mange deltaljer og jeg kom ud på en flere kilometer lang omvej i går, da jeg overså et skraveret områder, som betyder, at man ikke kan løbe igennem. Et godt kig på kortet kunne have betydet, at jeg kunne løbes med, at løbe måske 3-400 meter i stedet. Øv, øv!

Orienteringsløb er sjovt!

TV2 video om orienteringsløb 3 guldmedaljer i orienteringsløb


Skriv et svar