Jeg kan næsten løbe

Løb: Ugidelighed og langsom løb synes kontant, at præge mine løbeture – og sådan har det været i måneder, måske over et år. Men i dag fandt jeg pludselig fart på dagens 11 km. løbetur.

Efter omkring tre/fire kilometer halede jeg ind på en løber og overhalede ham problemfrit. Da stien vi løb på snoede sig, fik jeg løst til, at sætte lidt mere fart på sådan, at jeg hurtigt kom uden for hans synsvide. Derfor løb jeg stride et kort stykke, hvilket vist fik min generalle fart lidt op.

Godt nok faldt mit tempo lidt igen over et par kilometer; men det er de kilometer, hvor der er vejarbejde og flere hjørner jeg skal igennem. Det var min hensigt, at igen at løbe nogle strides på de sidste tre kilometer, som jeg troede ville være næste lige ud. I stedet fik skruet mit tempo over de sidste tre kilometer i vejret, og jeg løb dem på henholdsvis 4:06, 4:05 og 3:45 min/km.

At løbe under 4:10 kan jeg godt lide. I de gode gamle dage før jeg blev kørt ned, kunne jeg sagtens løbe 3:58 – 4:06 uden, at jeg forsøgte; men glæden sprang op i mig hvergang jeg gjorde det, at jeg i dag kun løbe så hurtigt er jeg meget glad for, at jeg så i følge mit løbeur – Suunto Ambit 3 – løb sidste kilometer på 3:45 kan jeg ikke tro. Dog gjorde jeg virkelig en indsats og min puls nåede op på 186, så det er nok muligt. Vildt!

Mellemtider pr. kilometer løbet:
01 – 05 km: 4:30, 4:26, 4:27, 4:14, 4:04
06 – 10 km: 4:10, 4:20, 4:21, 4:06, 4:05
11 km.: 3:45

Kajak: Dagen i dag var i øvrigt startet med, at jeg roede 11 km. i kajak.

Desværre er der vinterferie for skolebørnene, og det bruger Odense Kommune som undskyldning for, at lukke svømmehallerne tidligt, så vi ikke kan træne svømning hele ugen.


Skriv et svar