Langsom løb virker

Løb: Jeg har nogle gange løbet en lang tur (20-21) km i weekenden inden jeg har spist morgenmad. Jeg har løbet turene på cirka 5:00 min/km. I dag løb jeg igen; men det blev lidt langsommere løb, cirka 5 minutter langsommere samlet.

Det betød, at mine ben ikke var så trætte efterfølgende. Så nu vil jeg forsøge, at løbe de næste ture ekstra langsomt. Det er dog meget tvivlsomt, om jeg kommer til at løbe helt så langt igen i den nærmeste fremtid, for jeg skal på træningslejr og kort efter til konkurrence. Dermed skal der trænes så meget cykling på træningslejren, at det lange løb nok fjernes og efterfølgende skal jeg drosle ned forud for konkurrence.

Men jeg giver min viden videre og håber, at nu hvor jeg har skrevet det så også husker, at følge mine egne erfaringer senere hen.

Kajak: Det blev også til 11 begivenhedsløse kilometer i kajak.

God træning!


Skriv et svar