Morgenmad med Lierde og Vanhoenhacker

I morges havde jeg fundet mig et firepersoners bord på en restaurant, jeg sikrede min plads ved, at sætte en kop varm kakao og gik i buffeen for, at finde noget morgenmad.

Da jeg kom retur sad Marino Vanhoenhacker ved bordet og lidt efter kom den dobbelt Ironman Kona Verdens mester Luc Van Lierde og spurgte om han også måtte sætte sig ved bordet. Jamen jo, det måtte han da.

Så der sad jeg, en almindelig mand og spiste morgenmad sammen med Marino Vanhoenhacker og Luc Van Lierde, hvor vi talte lidt om god kost, triatlon træning samt afmærkninger af løbsruter m.m.

Marino Vanhoenhacker “snød” sig til hvidt brød, fordi han ikke var hjemme ved familien og skulle cykle 120 km. og Luc Van Lierde sagde, at det var okay for mig, at spise pølser, æg og bacon til morgenmad.


Skriv et svar