Sønderjysk Fjordcrossing 1500 meter

Svømning: Årets første åbent vand svømmestævne blev det til i dag, da jeg deltog i: Sønderjysk Fjordcrossing 1500 meter. Hyggeligt lille stævne.

Jeg skulle dog have haft nogle strømper på, som jeg kunne droppe inden start. Vi blev kørt over til startstedet for 1000 meter distancen og skulle derefter gå de sidste stykke på en grussti over til vores start. Jeg gik langsomt pga. de bare fødder og kom frem som en af de sidste. Jeg kunne godt have brugt 3-5 minutter yderligere inden starten til, at tisse af og få våddragten til, at sidde rigtigt (skal ordnes i vandet).

Da jeg svømmede de sidste par hundrede meter eller mere var jeg meget opmærksom på, at min våddragt slet ikke sad oppe i skridtet, hvilket bl.a. gik udover benarbejdet.

2016 Sønderjysk Fjordcrossing video

Der var godt med vand til fri afbenyttelse – og på denne meget varme dag, var det meget tiltrængt, både før og efter stævnet.

I øvrigt fik vi to stykker frugt samt en medalje for, at fuldføre. Skønt! Og billigt for de 100 kr. vi gav for deltagelse.

Hvis folkene bag Sønderjysk Fjordcrossing læser dette, så er det ønskeligt med en stor bøje ud for det sted, hvor 1000 meter-svømmerne starter. Jeg (og andre) var meget i tvivl om retningen undervejs. Vi svømmede efter livredderne, da de havde samme gule farve tøj på som de gule sigtebøjer… men bøjerne var sværere at se de første hundredvis af meter.


Skriv et svar