Triatlon træning i Odense

Hvordan træner man triatlon i Odense?

Den nemmeste løsning er selvfølgelig, at melde sig ind i Odense Triathlon Klub. Det koster kun 1500 kr om året, der er over 400 medlemmer og mange træninger hver uge:
Svømning: 5 gange om ugen med træner
Cykling: Hver søndag kl 9:30. I sommerhalvåret er der også træning på onsdage, mens der i vinterhalvåret er spinning samt banecykling.
Løb: 2 gange om ugen, med træner

Svømning

Der er mulighed for, at svømme i åbent vand i Davinde sø (8 km fra Odense), Kerteminde (25 km fra Odense), Nyborg (28 km fra Odense).

Derudover holder Odense Havnebad åbent året rundt, det er også gratis.
Odense Kommune har i øvrigt fem svømmehaller, hvor der virkelig kan arbejdes på teknikken.

Cykling

Odense er en flad by, men for dem der ønsker bakketræning er der mange bakker 20 km vest for Odense ved Vissenbjerg. Der er også Svanninge Bakker aka De Sydfynske Alper nord for Faaborg.

Cykelklubber i og omkring Odense

Der er mange motionscykelløb på Fyn, bl.a. verdens tredjeældste cykelløb Fyen Rundt. Mere triatlon specifikt afholdes årligt Tempoløbet. De uofficielle Danske og Fynske mesterskaber i 30 km Enkeltstart

Løb

En af Danmarks bedste løberuter er den 12-13 km lange Odense å-sti. Løb fra enden til anden, så har du 25 km på fast grus, kun tre steder, hvor der skal krydses over vej.

I det vestlige Odense – Bolbro – findes på vej ud af Odense Bolbro Bakke. Den giver nogle højdemeter og løb du blot et stykke længere ud imod Blommenslyst, hvis du vil have lidt flere højdemeter inden, du vender om.

Se Løbeklubber i Odense og omkring

Odense har en del traditionsrige motionsløb som: Eventyrløbet på Kristi Himmelfartsdag, Korup halvmaraton (bakket), H.C. Andersen Marathon (med halvmaraton) meget flad rute.

Hvis du er til cannonball løb, så er der et utal i og omkring Odense, inkl. Fruens Bøge Marathon og Hollufgård Cannonball Marathon.


Skriv et svar