Viljestyrke

 
Viljestyrke: evne til at holde fast ved en beslutning og føre den ud i livet trods indre eller ydre modstand

Du kan støtte en smule ved, at oprette din gratis Dropbox gennem mit link, det giver mig 500 MB ekstra plads til mine filer online.

Selvom jeg dyrker meget sport, hvor jeg fx i øb ødelægger mange blodceller, så er jeg alligevel bloddonor (blodtype: 0 RhD positiv). For at danne blod nok til, at blodbanken kan tappe en halv liter blod fra mig fire gange om året, så er jeg lidt ops på, at spise noget kost, der gør at jeg får jern nok til, at danne blod. Fx spiser jeg ekstra mange ærter og jeg spiser mange rosiner.

Jeg læser bøger

Læs bøger om dit fag i fritiden.
Vedbliv at suge viden til dig.
Den, der tror, at hun er færdiguddannet,
er ikke uddannet, men færdig.


Personligt læser jeg gerne teoribøger om de ting, jeg kaster mig ud i, fx løb (maraton), cykling, triatlon (Ironman og iværksætteri. Jeg tror fuldt og fast på, at læsningen har gjort mig til en bedre løber og triatlet.

Hjertekarsygdomme er den hyppigste dødsårsag i Danmark; men sygdommene kan forebygges ved at dyrke motion og spise sundt og varieret. Jeg er livstids støttemedlem af Hjerteforeningen samt støttemedlem af Diabetesforeningen.


Jeg elsker stilhed; men når jeg er i konkurrence vil jeg gerne have en masse tilråb både når jeg cykler og løber, hvilket er en af de afgørende grunde til, at jeg løber storbymaraton.

Skriv til mig påhammy(a)hotmailDOTdkAnbefalede dokumentarfilm

In God We Trust? 2011
Hot Cofee 2011
Inside Job 2010

Michael Shermer

Om sludder og vrøvlEn værkstøjskasse

 

1. Hvor pålidelig er kilden?
2. Siger kilden det samme?
3. Er der andre der er kommet frem til (verificeret) samme resultat?
4. Stemmer den nye viden overens med, hvordan verden fungere?
5. Er påstanden blevet forsøgt modbevist (falsificeret)?
6. Hvor peger den overvældende mængde beviser imod?
7. Følges spillereglerne for videnskab / er der snydt?
8. Er der positive beviser der understøtter det påståede?
9. Tager den nye teori højde for lige så mange punkter som den gamle teori?
10. Er det personlig overbevisning/tro der driver påstandene frem?